Hoogtepunt: eerste Aasterse brief op 19 mei

Geschreven door Dyami Millarson 

Ik had afgesproken met mezelf dat ik aan het einde van de uitdaging een brief op mijn verjaardag van 19 mei naar Richard van der Veen sturen zou als ultieme bewijs dat ik nu het Aasters kan lezen en schrijven.

Hier een schermafbeelding van die brief:

Screenshot_20180528-201407

Tevens heb ik er een document bijgestuurd van wel 40 pagina’s met mijn antwoorden op Aasterse oefeningen die ik gedaan heb, mijn vragen over de Aasterse taal (met name uitspraak en etymologie) en mijn etymologische analyse van de Aasterse taal op door middel van op categorie geordende woordenlijstjes. Hieronder een schermafbeeldingen van dit document waar ik tot de laatste dag aan gewerkt heb:

Screenshot_20180528-201511.png

Dit document van 40 bladzijden geldt tevens als bewijs voor wat ik vanaf 16 april tot 19 mei gedaan heb. Niet al mijn studie-activiteiten staan erin vermeld, maar het geeft een goed beeld van hoe ik het aangepakt heb. Ik wil het document later openbaar stellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s