Jag har fått håret klippt

Skrivet av Ken Ho

Idag fick jag en idé att klippa håret. Det var redan tre månader sedan att jag på sistone gjorde det. Håret har återigen växt över både öron och ögon. Det tog lång tid att torka håret och ibland fick jag huvudvärk när jag inte torkade det tidigt efter att duschat. Förr gick jag till en annan frisör som fanns närmare min bostad. Men idag gick jag samtidigt ut till en närliggande stad var den nya frisören fanns. Jag tyckte alltså att det skulle vara en bra idé att försöka nya saker. Dessutom är priset där lägre. Det var nästen hälften av det som frågat av den gamla frisören.

När det gäller att välja en frisör, handlar det ju om den fråga om den kan utforma en hårstil som passar till dig. Det är ofta så att när vi har hittat någon frisör som kan tillfredsställer våra krav, växlar vi ingen annan frisör fast den inte finns en gång. Men jag har egentligen ingen krav än att allt hår som finns på alla sidor med undantog av det som ligger ovanpå huvudet ska klippas. Håret ovanpå huvudet ska bara trimmas och det är klart! Trots allt lyssnar jag på rådgivningen av nya frisörer när jag ser att de redan har arbetat länge. De vet vad som ser bra ut, antar jag. Och i det värsta fallet, behöver jag göra inget annat än att vänta några månader till förrän håret växer igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s