Att simma i bassängen bāauyuhkgōng

Skrivet av Ken Ho

Jag gillar att försöka nya saker ibland. I lördags gick jag till bassängen bāauyuhkgōng. Den är uppkallad efter den kinesiska skeppsbyggare bāauyuhkgōng som har hjälpt till att bygga den. Den är en offentlig tillgänglig bassäng och sådan bassäng har jag längre inte simmat i.

Med vänner förgick tiden snabbt. Vi pratade och vi simmade också. Det fanns en djupare bassäng som räckte till 1,9 meter. För säkerhets skull simmade vi i en så kallad träningsbassäng, där marken var bara 1,4 meter under vatten. Jag har tränat lite min simkunskap och jag vill gärna simma igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s