En rolig afton med mat och spel

Skrivet av Ken Ho 

Igår afton hade vi besök hemma. En väninna hämtade en spelkonsol och vi alla (min pappa, min mamma och jag) hade en kul afton. Tidigare i morgon har vi rengjort huset och förberett mat för den mysiga aftonen. När allt förberetts, ringade jag väninnan och frågade var hon var. Jag gick hemifrån för att hämta henne och vi köpte dessutom kyckling och glas som efterrätt. Hon kom till sist klockan halv sju, och vi åt till klockan nio, varpå vi började spela med spelkonsolen. Det fanns olika spel men vi valde mario och spelet bestod av många olika små spel. Först spelade vi mot varandra, och sen spelade vi kooperativt. Bildkvalitet var otroligt bra och det har varit en trevlig tid för alla. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s