Tålamod är avgörande

Skrivet av Ken Ho

För två veckor sedan började jag med att simma i en simbassäng. Jag vill fortsätta att göra det två gånger varje vecka. När jag är i bassängen, känner jag att jag bara får titta nedåt på den linje som jag följer. Det är en slags meditation när jag är helt fokuserad på min andning och linjen.

När man vill lyckas med vilket projekt som helst, får man ha tålamod. I början får man vara klok och sen bör man fortsätta. Tekniker kan man lära sig lätt, men sedan får man öva, öva och öva, så att teknikerna blir en naturlig del av vårt väsen.

Ett kantonesiskt ordspråk låter Tòihseung yātfānjūng, tòihhaah sahplìhngūng, vilket betyder att man får träna tio år för att visa sig för bara en minut på podiet. Tålamod leder till framgång-

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s