Det kan ta tid att förstå nya saker

Skrivet av Ken Ho

Att lära sig nya saker är inte enkelt. Du får göra det lättare för dig. Se din framgång som din egen och jämför dig inte med andra. Ett felaktigt tänkesätt är att vilja uppnå det bästa omedelbart. Det kan förhindra dig att vara nöjd med din nuvarande framgång, vilken förmodligen är ganska bra för en nybörjare. Man får tänka att det som man ser på tv återspeglar resultaten av långvarig övning. Det är alltså orealistiskt att vara på likadan toppnivå i några dagar, veckor eller även år! För att uppnå perfektion får man vara tålig och hängiven. Det finns ett ordspråk på kinesiska. När det varar tillräckligt långt, kan även vatten bryta ned stenar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s