Kritiska personer är det mest kritiska mot sig själv

Skrivet av Ken Ho

Har du någonsin träffat någon som är mycket kritisk och som alltid försöker att hindra din personliga utveckling? Det enda ändamålet som kritiska personer har är att du passar dig till den allmänna åsikten över vad som är bra, inte därför att de tycker att den nämnda åsikten är sann, utan därför att de inte vågar att tycka annorlunda.

Förstås har vi rätt att vara mycket arga på sådana kritiska personer som ger bara destruktiva kommentar. Men å andra sidan får vi inse att de är sina värsta fiender och således sina egna offer. Innan kritiska personer kritiserar dig, har de redan kritiserat sig själv många gånger. För att veta om ens kritik är betydelsefull, får vi titta på om personen är framgångsrik. Ofta handlar det om en person vars kritisk ställning förhindrar honom från att uppnå framgång i livet. I sådant fall kan kritiken ignoreras.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s