Met talen leren niet naast je schoenen lopen

Geschreven door Dyami Millarson

Het is een gevaar bij het leren van talen dat je naast je schoenen gaat lopen. Je denkt algauw dat je beter bent dan je bent of dat je er al bent. Het gevolg hiervan kan zijn dat je in oncomfortabele situaties terechtkomt waar je voor gek staat. Nederigheid is bij talen leren geboden. Vooral wanneer er veel van je verwacht wordt, moet je jezelf niet overschatten. Nederigheid hoort dus bij het liefdadigheidswerk dat wij doen voor het behoud van kleine talen. De mooiste resultaten inzake talen leren kunnen alleen met een nederige houding bereikt worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s